ОСТАННІ НОВИНИ

Одного з убивць Оксани Макар засудили до довічного ув`язнення

|

Суд Центрального району міста Миколаєва визнав винними обвинувачених Євгена Краснощока, Максима Присяжнюка та Артема Погосяна у вбивстві Оксани Макар і засудив Краснощока до довічного ув´язнення, Присяжнюка і Погосяна – до 15 і 14 років ув´язнення відповідно

Як передає «Радіо Свобода»,  відповідний вирок суддя оголосила в ході засідання 27 листопада.

Як повідомляли «Коментарі», 20 листопада суд Центрального району Миколаєва прийняв рішення перенести на 27 листопада оголошення вироку обвинувачених в вбивстві та зґвалтуванні Оксани Макар.

Державне обвинувачення вимагає призначити покарання одному з підсудних у вигляді довічного ув´язнення, а двом іншим – 14 і 15 років позбавлення волі.

Під час розгляду справи в суді обвинувачений Артем Погосян розповідав про те, що він єдина дитина в сім´ї, а його матері та бабусі потрібен догляд. Також він намагався накласти на себе руки.

Нагадаємо, ніч з 9 на 10 березня Євген Краснощок, Артем Погосян і Максим Присяжнюк зґвалтували 18-річну Оксану Макар, а потім, щоб приховати сліди злочину, спробували її спалити живцем на покинутій будові. Незважаючи на всі зусилля медиків, 29 березня дівчина померла. Відразу після арешту саме Євген Краснощок дав свідчення, в яких він розповів, що відбувалося тієї ночі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *