ОСТАННІ НОВИНИ

У “наїзді” на ІДС зацікавлений російський бізнес?

|

Замовником атаки на IDS Borjomi Group є якісь російські бізнес-структури. Таку думку журналу “Влада грошей” висловив консультант страгегії  IDS Borjomi Group Микола Кміть.

“Зі стовідсотковою впевненістю можу сказати, що ці проблеми були інспіровані з-за кордону. Народний депутат Валерій Коновалюк, повернувшись з Москви, написав депутатський запит у прокуратуру і з цього все почалося. Для того, щоби це зрозуміти, не треба бути Шерлоком Холмсом” – сказав він.

За словами Кметя, в Росії ІДС займає вагому частку ринку бутильованої води – посідає третє місце після   Coca-Cola и Pepsi.

Відповідаючи на питання про те, чи це може бути хтось із потенційних покупців, Кміть сказав, що ніхто в компанії не повідомляв офіційно про її продаж.

“Вже 10 років говорять, буцім ми щось продаємо. Цього року ми замовили   Citibank дослідження ринку, щоби вивчити нашу вартість та можливість виходу на ІРО чи приватне розміщення акцій на провідних біржах. Для виходу на ринок ми планували викинути пакет акцій від 5до 20%. І проблеми виникли через те, що хтось хоче чимдешевше цей пакет купити. Адже що дешевшою буде превісна вартість компанії, то дешевше покупцям обійдеться перша покупка” – наголосив Кміть.

Після цього він підкреслив, що внаслідок загадних подій компанія вже нічого не продає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *