ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщині збільшено обсяг міжбюджетних трансфертів у 2012 році

|

Львівська обласна державна адміністрація розподілила додатково виділений Кабінетом Міністрів України обсяг міжбюджетних трансфертів на 2012 рік. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної держадміністрації.

Зокрема, обсяг субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам Львівщини на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям збільшено на 178,5 млн. грн. або 9,2 відсотка. А обсяг додаткової дотації з державного бюджету обласному бюджету на підвищення рівня матеріального забезпечення інвалідів І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу збільшено на 4,5 млн. грн. або 28,4 відсотка.

Загалом уточнений обсяг субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державних допомог у 2012 році складає 2113,7 млн. гривень. Видатки на виплату допомоги на догляд за інвалідом І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу з урахуванням змін в обласному бюджеті передбачені в сумі 20,5 млн. гривень.

Кошти на зазначені виплати надходять у головне фінансове управління відповідно до розпису асигнувань державного бюджету на 2012 рік у межах фактично нарахованих обсягів допомог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *