ОСТАННІ НОВИНИ

Спокусилися на дві бензопили та дрельку

|

Неначе змовившись, троє чоловіків у різних районах Львівщини покрали господарські інструменти. Правоохоронці Червонограда, Сколе та Кам’янки- Бузької затримали всіх злодіїв. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Тричі судимий за крадіжки мешканець одного із сіл Сколівського району ніяк не міг збагнути, що заробляти на життя можна і чесною працею. Тому вкотре спокусився на чуже майно. Посеред ночі, розбивши вікно у будинку односельчанина, поцупив ключі від господарської будівлі. Звідти і потягнув бензопилу «GOOD LUCK GL-4500», вартістю 1 070 гривень. Однак продати, як планував, крадене забракло часу, оскільки цього ж дня його затримали працівники міліції.

В одному із сіл Кам’янко-Бузького району 45-річний чоловік повторив «подвиг» мешканця із Сколівщини. Він викрав у свого молодшого брата, який жив з їх батьком, бензопилу “ЄВРОТЕХ”. У першому випадку проти чоловіка порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 185 (крадіжка) КК України, у другому – лише вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Не відрізнився оригінальністю у виборі предмету крадіжки і мешканець міста Червноноград. Опівдні, увійшовши до магазину, поцупив дрельку «АВАНГАРД», вартістю 325 гривень. Проте продати інструмент злодюжці не вдалось. Щойно продавець торгівельного закладу помітив відсутність товару, звернувся до правоохоронців по допомогу. Проти злодюжки порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 185 (крадіжка) КК України.

Фото: PHL

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *