ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура розслідує побиття в міліції

|

Органи прокуратури Львівської області проводять досудове розслідування щодо неправомірних дій працівників міліції, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, в Миколаївську міжрайонну прокуратуру звернувся житель одного із районів про те, що вночі його затримали працівники міліції Миколаївського РВ і без будь-яких на те підстав, утримували до ранку в райвідділі. При цьому за час перебування у відділі міліції останнього побили.
Відтак звернення громадянина, відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу України, Миколаївський міжрайонний прокурор зареєстрував у Єдиному реєстрі досудових розслідувань та розпочав досудове розслідування.
Крім того, Прокуратура Буського району проводить досудове розслідування з приводу неправомірних дій працівників Кам`янка-Бузького РВ ГУ МВС України у Львівській області при складанні процесуальних документів у кримінальній справі.
У серпні поточного року за результатами судового розгляду вказаної кримінальної справи, двох мешканців району, яких обвинувачували в незаконному зберіганні наркотичної речовини з метою збуту, виправдано.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *