ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройдуть дебати про освіту

|

У четвер, 29 листопада, о 18.00 год у приміщенні Львівського національного університету імені Івана Франка відбудуть Публічні дебати на тему «Українська середня освіта вкрай застаріла» Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Публічні дебати, організатором яких є Фонд «Ефективне управління», – це перші регіональні дебати та 23 в цілому, організовані фондом.

«Львів невипадково був обраний для проведення перших регіональних дебатів, оскільки місто є інтелектуальним осередком та провідним регіоном з ІТ та туристичного кластерів. Також важливий чинник, щоб у Львові – інтелектуальна преса», – Інна Гордієнко, PR-директор Фонду «Ефективне управління».

Формат дебатів передбачає активну участь кожного – можна поставити запитання тому чи іншому спікеру, уточнити сумнівні аргументи «за» і «проти» тези дебатів.

Спікерами, котрі підтримують тезу «Українська середня освіта вкрай застаріла», будуть Дмитро Шимків, генеральний директор «Майкрософт Україна», Олексій Греков, співзасновник Приватної школи «Афіни». Проти виступатимуть Айна Мулліс, виконавчий директор Міжнародного центру TIMSS&PIRLS, Олег Березюк, директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Модератором дебатів буде Андрій Данилевич – ведучий інформаційно-аналітичної програми «Події тижня» на телеканалі «Україна».

Це вже 23-ті публічні дебати Фонду та перші регіональні. Окрім того, Фонд щорічно проводить публічні дебати телевізійного формату, які транслюються компанією BBC World News на 76-мільйонну аудиторію у 225 країнах світу. В 2010 році в рамках цього співробітництва були організовані публічні дебати на тему: «Капіталізм не виправдав очікувань на пострадянському просторі», а 2011 року – «Проведення великих спортивних заходів зміцнює економіку країни». Обидва заходи проходили в Києві англійською мовою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *