ОСТАННІ НОВИНИ

Ді-джей Армін ван Бюрен таки дасть концерт у Львові

|

Найкращий ді-джей світу Армін ван Бюрен таки виступить у Львові. Концерт відбудеться 14 грудня. Про це інформують організатори. 

Уже менше ніж за місяць ді-джей №1 на планеті, а відтепер і один з найуспішніших бізнесменів Нідерландів Армін ван Бюрен, виступить у Львові – на велотреку СКА. Музичну підтримку всесвітньовідомій голландській зірці забезпечать його земляк Jochen Miller (Йохен Міллер), гордість України  Omnia (Омніа), драйвова DJ IRA (Іра) і талановитий Dart Rayne (Дарт Рейн).

Як розповіли організатри, на сет визнаного ді-джея до Львові з’їдуться тисячі прихильників з усієї України та з-за кордону.

Нагадаємо, Армін ван Бюрен у 2012 році вп’яте став найкращим trance-ді-джеєм за версією Ibiza DJ Awards та вчетверте – найкращим ді-джеєм планети за версією International Dance Music Awards (IDMA). На цьогорічній церемонії вручення IDMA у Майамі, крім звання Best Global DJ, Армін отримав нагороди у номінаціях: Best Radioshow, Best Podcast, Best Trance Track та Best Label. Кожен з чотирьох альбомів ді-джея став бестселером.

Квитки на виступ Арміна ван Бюрена 14 грудня на львівському велотреку СКА можна замовити на сайті: www.concert.ua

Стандарт: 199 грн.

Трибуна: 249 грн.

VIP: 349 грн.

Столик у VIP-зоні на 4 персони: 999 грн. (VIP-квитки не включено).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *