ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко розповіла, що привело Януковича до влади

|

Легковажність одних учасників Помаранчевої революції та недалекоглядність інших врешті-решт привела до влади Віктора Януковича. Про це у своєму зверненні з нагоди річниці Помаранчевої революції написала лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко.

“Але шлях, який ми мали пройти далі, виявився нелегким, адже свобода має й інший бік — спільну відповідальність. Це відповідальність народу, який виборював свободу та відповідальність політиків, які мали її оберігати та зміцнювати. На превеликий жаль, далеко не всі серйозно сприйняли цю відповідальність. Думаю, що хоча б самому собі кожен з нас може зізнатися в цьому. Легковажність одних та недалекоглядність інших врешті-решт привели до влади Януковича, який навіть поняття «свобода» сприймає як власну загрозу” – пише Ю.Тимошенко.

На її думку, саме через цей страх Віктор Янукович скасував День Свободи, “наївно вважаючи, що формально, простим президентським указом можна забрати її у народу, зробити людей безхребетними рабами, які мовчки спостерігатимуть за корупційною владою, яка безсоромно використовує державу для власного збагачення та ігнорує права людей”.

“Однак, на щастя, цьогорічні парламентські вибори чітко показали, що нічого у нього не вийде. Українці ще раз продемонстрували, що ми — вільна, свободолюбива нація, яка ніколи не поступиться найважливішими для себе принципами. Знаю, що прийде час і 22 листопада знову стане загальнодержавним святом — Днем Свободи. Вірю, що це буде скоро, бо цей режим довго не втримається.З Днем Свободи Вас, мої рідні! З Днем Свободи, моя Україно!” – пише лідерка “Батьківщини”.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *