ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч на Львівщині поскаржились на втрату мобільників понад 4 тис громадян

|

Протягом року 4 236 мешканців Львівщини звернулись до правоохоронних органів із заявами про зникнення телефонів. За фактом крадіжок засобів зв’язку порушено 2 677 кримінальних справ. Ще по 1559 заявах відмовлено у порушенні кримінальних справ, у зв’язку із відсутністю складу чи події злочину. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Аналізуючи час та місця скоєння крадіжок мобільних телефонів, можна дійти висновку, що вони «зникають» у громадському транспорті, переважно у маршрутних таксі. Менше здійснюється крадіжок під час проїзду в трамваях чи тролейбусах. Крім цього крадіжки та факти втрат мобільних телефонів мають місце на ринках, залізничних та автобусних станціях, в торгових центрах, в кафе, барах та в інших місцях масового скупчення людей, а особливо в центральній частині міста Львова.

Період доби, в який громадянам слід бути особливо пильними – це ранок, а саме з 7 до 10 години, в обідній час та з 16 до 19 години. Серед днів тижня слід бути уважним під час проїзду у громадському транспорті у п’ятницю коли багато громадян (в основному студенти) виїжджають за межі Львова, та понеділок, коли повертаються. У цей час створюються сприятливі умови для кишенькових злодіїв, такі як перевантаженість транспортних засобів та скупчення людей.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *