ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч на Львівщині проінспектували 621 підприємство

|

З метою запобігання травматизму на виробництві та забезпечення належних умов праці робітників Львівської області, службами з питань охорони праці районів та міст обласного значення проведено перевірку 621 підприємства, при яких виявлено 3013 порушень вимог нормативних актів з охорони праці, на усунення яких складено 605 довідок або актів обстежень. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА, посилаючись на заступника голови облдержадміністрації Олега Рудницького.

«Зокрема, працівники відповідних служб взяли участь у 23 комплексних та 433 спільних обстеженнях підприємств з представниками територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області та інших наглядових структур»,- зазначив О. Рудницький.

За його словами, цьогоріч проведено 35 засідань рад з питань безпечної життєдіяльності  населення, на яких розглянуто 101 питання, відбулося 214 нарад з питань охорони праці у яких взяли участь 2613 осіб. Навчально–методичним центром з питань охорони праці організовано і проведено навчання 20 груп, у складі яких 607 спеціалістів, керівників та посадових осіб підприємств, установ та організацій пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці.

Також проблеми охорони праці на підприємствах області широко висвітлені у засобах  масової інформації, надано 2557 консультацій підприємствам та організаціям, підготовлено 71 методичну рекомендацію: «Питання охорони праці протягом цього року тричі розглядалися на засіданнях колегії головного управління соціального захисту населення та на трьох обласних нарадах служб з питань охорони праці органів місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування», – підсумував О.Рудницький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *