ОСТАННІ НОВИНИ

21 грудня кінця світу не буде - астролог

|

21 грудня не настане суцільної темряви, про яку гуде весь інформаційний світ. У цьому «Новий погляд» запевнив Олег Горбань, голова Львівської регіональної асоціації астрологів «Геліос». Міф про темряву пов’язаний із сонячним затемненням, яке відбулось 14 листопада, і місячним, що припаде на 28 листопада.

Також він зазначив, що парад планет, який відбуватиметься цього року, уже неодноразово відбувався в історії людства. «Цей астрономічний феномен слід розуміти як скупчення планет у певній частині зодіакального кола в діапазоні 30-60-ти градусів. У цих межах перебуватимуть не всі 10 планет, а лише 8, натомість інші стоятимуть в стороні», – розповів Олег Горбань і підкреслив, що паради планет – це явище циклічне і спрогнозоване.

Кінець світу також пов’язують із «пророцтвом майя». У їхньому календарі вказано, що 2012-тий рік стане не кінцем світу, а кінцем часу. Це означає, що один часовий проміжок закінчиться і в історії людства розпочнеться абсолютно новий відлік часу. За словами головного астролога Львівщини, у «винаході» майя, очевидно, йшлось про «зміну рас», поетапний процес «оновлення» людства.

З точки зору астрології, ні астрономічний феномен параду планет, ні підвищена сонячна активність не дають ніяких підстав для занепокоєння. Навіть якщо людство стане свідком достатньо сильних магнітних бур, то території України ці збурення великої шкоди не принесуть, оскільки вона не належить до країн із потужною високотехнологічною енергосистемою. Тим паче, мало хто знає, що у 1999-му році були куди серйозніші астрологічні перетворення.

«Ні одна людина не говорила б про кінець світу, якби хоч півгодини присвятила вивченню календаря майя чи іншим питанням апокаліптичного характеру» – запевняє Олег Горбань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *