ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській ОДА визначили переможців на автобусні рейси

|

20 листопада заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Іван Груник провів завершальне засідання обласного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусні маршрути загального користування. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Конкурс було оголошено на 44 об’єкти, серед яких 21 об’єкт – оборотні рейси автобусів міжміського сполучення та 27 приміських маршрутів, 5 з яких оголошено в пакеті, як один об’єкт конкурсу.

Практично по всіх маршрутах – це повторне оголошення конкурсу, пов’язане з тим, що через різні об’єктивні причини на попередніх засіданнях переможця не було визначено. Заяви для участі у конкурсі подали 11 перевізників-претендентів. На 6 об’єктів конкурсу жодним з перевізників заяву не було подано.

Рішенням конкурсного комітету, на підставі пропозицій робочого органу за результатами перевірки поданих на конкурс документів, п’ятьох перевізників не допущено до участі у конкурсі.

З переможцями конкурсу на 24 об’єктах будуть підписані договори про організацію перевезень.

На маршрути, на які не подано заяви та на яких не визначено переможців, найближчим часом буде оголошено повторний конкурс.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *