ОСТАННІ НОВИНИ

Захисники Снопківського парку виїжджають закордон через погрози - Хруставчук

|

Одна із мешканок вулиці Кримської, яка активно протестувала проти забудови на території парку “Снопківський”, готова виїхати закордон, через численні погрози щодо її сім’ї. Про це розповів голова Львівської обласної організації ВМГО «Молоді регіони» Богдан Хруставчук.

«Вже прозвучало дуже багато погроз на адресу тих людей, що мають стосунок до протесту проти забудови парку. І за моєю інформацією є вже мешканці, які в четвер виїжджають закордон. Наразі мені відомо, що виїжджає одна жінка з двома дітьми. Прізвища називати, звичайно, не буду», – зауважив Богдан Хруставчук.

Також він додав, що, люди, які озвучують подібні погрози захисникам Снопківського, є дуже впливовими в Львові, тому побоювання мешканців Кримської є цілком логічними.

Нагадаємо, у суботу активісти Львівської обласної організації «Молоді регіони» вийшли на акцію протесту проти забудови Снопківського парку, яка відбулася в районі вул. Кримської та вул. Кубанської. Адже велика частина цього парку, за рішенням виконкому ЛМР може бути передана під забудову.

Водночас у міській раді твердять, що рішення виконкому з цього приводу “жодним чином не дозволяє будь-якій юридичній чи фізичній особі здійснювати забудову, у тому числі на території парку «Снопківський».

«Ми впевнені, що рішення виконавчого комітету про надання дозволу на розробку детального планування цієї території жодним чином не дозволяє будь-якій юридичній чи фізичній особі здійснювати забудову, у тому числі на території парку «Снопківський». Ми говоримо про те, що це рішення виконкому є необхідним етапом для розроблення детального планування цієї території міста Львова. Оскільки в міському бюджеті не передбачено на це коштів, то ми залучаємо особу, яка має на меті фінансувати розробку цього детального плану. Будівництво, реконструкція у будь-якому випадку буде здійснюватися з дотриманням чинного законодавства, при наявності усіх дозволів та документів на землекористування. Тобто, це рішення, на мою думку, не дає права жодній юридичній чи фізичній особі здійснювати забудову цієї території», – цитує прес-служба слова начальниці юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич.

Фото: Вікіпедія 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *