ОСТАННІ НОВИНИ

Регіонали таки хочуть пропхати через Раду “податок на валюту”

|

ПР виступає за доопрацювання законопроекту про введення пенсійного збору з продажу фізособами готівкової валюти. Про це на брифінгу сказав голова фракції ПР у Верховній Раді Олександр Єфремов, повідомляють «Українські новини».

Єфремов повідомив, що вранці у вівторок перед початком пленарного засідання відбулося засідання фракції за участю представників Національного банку, на якому обговорювався відповідний законопроект.

«Ми готові щодо цього документа працювати й надалі, у тому варіанті, в якому він сьогодні внесений, з обговорення на фракції виходило, що ми повинні ще доопрацювати його», – сказав він.

Водночас він виключив можливість повернення парламенту до розгляду законопроекту на вечірньому пленарному засіданні у вівторок.

Крім того, глава фракції допустив, що якщо законопроект буде доопрацьований до наступного пленарного тижня – до 4 грудня – то він може бути розглянутий і ухвалений у доопрацьованому варіанті чинним парламентом, а якщо ні – то вже наступним складом.

Єфремов підкреслив неприпустимість при введенні нового збору повторення ситуації з ухваленням Радою Податкового кодексу в 2010-му. Тоді, нагадаємо, на Майдані Незалежності проходили акції протесту проти ухвалення кодексу, які назвали «Податковим Майданом».

Коментарі 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *