ОСТАННІ НОВИНИ

Українські топ-менеджери отримують до 12 тисяч доларів на місяць

|

Цей факт підтвердили менеджери з персоналу в ході дослідження думок HR-менеджерів, зареєстрованих на HeadHunter. Згідно з даними опитування, ТОПи – категорія, для якої найрідше вказують зарплату, мотивуючи це політикою компанії про нерозголошення інформації про зарплати.

Винагороду для українських топ-менеджерів майже завжди починають вказувати з рівня 20-24 тис. Грн, повідомляє Міжнародний кадровий портал hh.ua. При цьому третина вакансій знаходиться в зарплатному діапазоні від 23 до 34 тис. грн., а ще чверть пропозицій – із зарплатою 34-43 тис. грн. У решти 40% керівників вищої ланки є шанси знайти роботу з окладом більше 40 тис. грн.

Середній рівень зарплат для директорів і керівників по ринку становить 35-40 тис. грн. Середні значення суттєво залежать від кількох факторів: галузі, в якій працює керівник, досвіду роботи та навичок, рівня компанії та інших особливих умов.

Зауважимо, що рівень матеріальної компенсації дуже залежить від досвіду кандидата. На зарплати в середньому сегменті і вище можуть розраховувати кандидати з досвідом 3-6 років у галузі управлінської діяльності. У цій категорії більшість озвучених зарплатних пропозицій знаходиться в діапазоні 30-40 тис. грн., у той час як для спеціалістів з меншим досвідом роботи пропозиції переважно на рівні 16-20 тис. грн.

Продажі

Галузь продажів – найбільш динамічний напрям ринку праці. Тут завжди затребувані як рядові співробітники, так і керівники. Намагаючись залучити талановитих продажників, компанії поспішають публікувати вражаючі цифри майбутньої зарплати, і лише в тексті оголошення уточнюють, що мова йде про фіксованої частини і бонусну складову, яка залежить від прибутку.

 

ТОП-5 вакансій для керівників у галузі продажів із найвищими зарплатами:

Вакансія

Зарплата

Distribution Company CEO

12 000 USD

Директор з продажів та маркетингу (СНД)

10 000 USD

Генеральний директор роздрібної мережі

8 000 USD

Country Development Director

7 000 USD

Комерційний директор (алкогольний холдинг)

6 000 USD

 

Маркетинг – галузь, де також постійно затребувані грамотні керівні працівники, які роблять роботу спеціалістів з продажу ще більш ефективною. Як і в інших галузях, рівень зарплати тут також вказують неохоче, але досвідчені фахівці, які працюють у великих системних компаніях, зможуть претендувати на зарплати на рівні 30-40 тис. грн. і преміальні виплати або бонуси.

Вакансія

Зарплата

Head of Marketing

6 000 USD

Brand Manager

4 000 USD

Директор з розвитку

4 000 USD

Директор з маркетингу та продажів

3 500 USD

Media Director

3 000 USD

 

Адміністрування – у цьому напрямі потрібні операційні директори, керівники компаній, гендиректори. У професійній галузі Адміністрування можна спостерігати дуже велику зарплатну вилку від 8 до 100 тис. грн. Така різниця в сумах обумовлена тим, що керуючі та генеральні директори потрібні як у великі системні компанії, так і в малий та середній бізнес. Наприклад, операційний директор виробничої компанії може розраховувати на компенсацію на рівні 10-12 тис. дол., в той час як виконавчому директору невеликої компанії запропонують 1,5-2 тис. дол.

Вакансія

Зарплата

Chief Operating Officer

12 000 USD

Генеральний директор

3 000 USD

Операційний директор

2 000 USD

Управляючий

1 500 USD

Виконавчий директор

1 500 USD

 

Фінанси

Фінансові директори можуть розраховувати на зарплати від 16 до 40 тис. грн. залежно від досвіду та розміру компанії. До управлінського персоналу в галузі фінансів також відносять фінансових менеджерів, фінансових контролерів, головних бухгалтерів. Для цих спеціальностей рівень зарплат вказують найчастіше 15-25 тис. грн.

Вакансія

Зарплата

Фінансовий директор

5 000 USD

Finance Director

4 000 USD

Фінансовий контролер

3 000 USD

Фінансовий директор

2 000 USD

Директор з фінансів/головний бухгалтер

2 000 USD

 

Управління малим бізнесом

Генеральні директори, керівники філій, керуючі бізнесом по франшизі, директори магазинів можуть розраховувати на зарплату на рівні 8-24 тис. грн. і найчастіше на премію або бонуси – залежно від результатів роботи підприємства.

Вакансія

Зарплата

Управляючий групи меблевих компаній

3 000 USD

Керівник філії

2 000 USD

Директор магазину

5 000 USD

Управляючий директор

2 000 USD

Виконавчий директор

1 500 USD

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *