ОСТАННІ НОВИНИ

З «липовими» документами жінка набрала кредитів на 20 тисяч

|

У Дрогобичі винахідлива жінка за допомогою комп’ютерної техніки підробляла дані про доходи. За допомогою цих «липових» документів жінка понабирала кредитів на понад 20 тис. гривень. Про це інформує відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Підробкою документів жінка зайнялась ще у 2008 році, коли власноруч виготовила довідку про доходи, щоб отримати в банку 10 тис. кредиту.

Щоб узяти наступний кредит і залишатися непомітною в інших відділеннях фінансових установ, жінка змінювала прізвище, вигадувала іншу посаду.

А у липні цього року, коли працівників приватного підприємства не було в офісі, шахрайка поставила печатки у три попередньо підроблені довідки про доходи та ксерокопію трудової книжки. І в цьому випадку жінці вдалось обкрутити навколо пальця працівників банку, знову отримавши 10 тис. гривень кредиту.

На постійні нагадування банку виплатити кредит позичальниця не реагувала. Такими темпами її заборгованість зросла до 21 тис. 798 гривень. Тоді керівництво ощадного банку звернулося за допомогою в Дрогобицький міський відділ міліції з проханням притягнути шахрайку до відповідальності.
Відтак проти 42-річної жінки порушено кримінальну справу. Санкція цієї статті передбачає арешт строком до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *