ОСТАННІ НОВИНИ

Для львівських студентів проведуть інженерний ярмарок кар’єри

|

Вже вшосте у Львові проведуть Інженерний ярмарок кар’єри, який цьогоріч пройде під гаслом «Інвестуй в майбутнє!». Про це інформують організатори.

Інженерний  ярмарок кар`єри  це виставка провідних компаній-роботодавців у  стінах університету, розрахована на студентів, випускників та молодих спеціалістів, які хочуть працювати.

Так, за один день ярмарку можна поспілкуватися з представниками компаній, дізнатися детальніше про вакансії, заповнити резюме та подати його відразу у руки представнику компанії. Після Інженерного ярмарку кар’єри студента можуть запросити безпосередньо на роботу або запропонувати стажування. Для компаній-учасників це хороша нагода знайти молодих та ініціативних працівників, які будуватимуть їхнє майбутнє.

Нагадаємо, інженерний ярмарок кар’єри відбудеться 5 грудня в стінах Національного університету «Львівська політехніка».

Крім того, в інших університетах Львова пройдуть CV-сесії щодо написання резюме та інші презентації.

Також для студентів організують тренінги, які проведуть відомі успішні особистості. Зокрема це буде технічний директор ІТ команії NiX та ресурсний менеджер ЕРАМ Іван Песін, співвласник та голова ради директорів Холдингу емоцій «!ФЕСТ» Андрій Худо, генеральний директор і співвласник ІТ компанії ELEKS Олексій Скрипник, засновник Вуличного університету у Львові Тарас Прокопишин, менеджер з персоналу в Холдингу емоцій «!ФЕСТ» Юрій Тангел, директор аутсорсингової компанії BPONextdoorInc Сергій Сумніков. Основа таких підподій – живе спілкування, якого прагнуть студенти з успішними людьми. Детальний розклад зустрічей на сайті http://ejf.com.ua/ukr/calendar.

Детальніша інформація про ярмарок на сайті ejf.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *