ОСТАННІ НОВИНИ

Представники Євросоюзу та Молдови ознайомилися з роботою пункту пропуску «Краковець»

|

Цими днями пункт пропуску «Краковець – Корчова» відвідала делегація Європейського Союзу та Республіки Молдови. Візит був навчальним у межах реалізації стратегічних рамок митної співпраці. Його метою є обмін досвідом як польських, так і українських колег. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.

Під час візиту в пункті пропуску з українського боку презентовано організацію митного контролю. Гості мали змогу ознайомитися з роботою смуги руху «зелений коридор», якою прямують легкові автомобілі без предметів декларування. Особливо цікавою була демонстрація нового проекту FAST WAY, який зараз працює в експериментальному режимі. Окремо вивчали заходи, які вживає митна служба України, спрямовані на вдосконалення обслуговування підприємців і подорожніх, а також покращання умов праці для посадових осіб.     

Для представників Молдови корисним був обмін досвідом щодо транскордонних аспектів співпраці суміжних країн. Важливо, що всі розроблені та втілені митниками України й Польщі ініціативи знайшли вже застосування на інших прикордонних переходах. Тепер цей досвід, можливо, використають представники Молдови, а в Брюсселі знатимуть про те, що методи роботи митників обох країн є сучасними і відкритими.

Фото: прес-служба Львівської митниці  

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *