ОСТАННІ НОВИНИ

«Ніч у Львові» розпочалася вогняним шоу

|

Акція «Ніч у Львові» розпочалася учора ввечері феєричним вогняним шоу. Очікується, що в акції, яка проводиться вже втретє, візьме участь близько 10 тис. львів’ян та гостей міста. Тільки на екскурсії першої ночі свята зареєструвалося 2,5 тис. осіб, повідомляє прес-служба ЛМР.

Є екскурсії на стадіон, в підземелля Львова, в храми. Це не лише екскурсії, а й театралізовані дійства. З театром «Воскресіння» ми працюємо в підвалах та на вежі Ратуші, де будуть театралізовані дійства. Вперше для екскурсій відкриють кабінет міського голови Львова.

Мета акції – створення нового туристичного продукту у Львові. Львів першим в Україні підготував для культурного відпочинку три ночі театралізованих екскурсій. Це сучасне місто, просякнуте духом Європи. Відтак, львівські музеї відкриті до прогресивного культурного розвитку. «Ніч у Львові» дозволяє місту розширювати свої мистецькі горизонти. «Ніч у Львові» є родзинкою культурного життя міста.

Впродовж 16, 17, 18 листопада осіння «Ніч у Львові» пропонує львів’янам та гостям з України та світу відвідати понад 100 нічних екскурсій, театралізованих дійств, мистецьких перформансів у музеях, театрах, храмах, підземеллях, галереях та багато іншого.


Відвідувачі мають змогу побачити нічний Львів з вежі Ратуші та спуститися у її підвали, прогулятися підземеллями історичного центру, відчути таємничість нічного Личаківського цвинтаря, побачити вогняні дійства, відвідати нічні театральні вистави, концерти, виставки у галереях, проїхатися «Чудо-поїздом» та «Чудо-бусом», пізнати «Львів за бабці Австрії» із львовознавцем Ільком Лемком, відвідати кабінет міського голови Андрія Садового, нічну «Арену Львів», літературні читання, вуличний кінопоказ, ніч шопінгу, потрапити на Ніч джазу та Ніч смачного відеоарту та взяти участь у різноманітних майстер-класах.

Як повідомила заступник начальника відділу пропорції міста ЛМР Марта Іванишин, на різних об’єктах організаторам акції допомагають близько 50 волонтерів.
Фото прес-служби ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *