ОСТАННІ НОВИНИ

Фани «Карпат» погрожують масовими акціями проти суддівства

|

Фани львівських «Карпат» вимагають від ФФУ скасувати дискваліфікацію Семіра Штіліча та припинити суддівську сваволю в українському футболі. Про це йдеться у заяві, розміщеній на сайті фанів львівського клубу. Також фани вимагають покарати відлученням від футболу тих суддів, які припускаються систематичних помилок.
«Якщо не будуть вжиті відповідні заходи, у нас не залишиться іншого виходу як розпочати масові безстрокові акції-протесту з залученням фанів інших футбольних клубів України» – сказано у заяві.

Підставою для такої різкої заяви стало рішення про дискваліфікацію гравця «Карпат» Семіра Штіліча, за нецензурні слова до арбітра під час матчу 15 туру “Металіст” – “Карпати” на 3 матчі.

«Схоже, що ФФУ перетворилось на такий собі каральний орган, який вирішив приструнчити або позбутись самобутніх команд, які вказують на низку помилок і некваліфіковану роботу суддівського комітету, тощо… Не розглянувши помилки, допущені арбітрами у попередніх матчах за участю “Карпат, і не покаравши винуватців, ФФУ навпаки на чолі з горе-куратором Колліною і надалі приймають не зрозумілі рішення. Де докази того, що Штіліч нецензурно висловлювався до пана Швецова? Де коментар самого пана Швецова? Де коментарі свідків? Немає…», – зазначено у заяві.

При цьому фани наводять низку відеофрагментів матчів, де гравці різних команд такі не отримали жодного покарання за нецензурні вислови, які чули не тільки вони, але й усі телеглядачі.

Фани вказують, що ФФУ такими суддівськими рішеннями і безкарністю лише більше підбурює глядачів, дискредитуючи наш футбол в цілому. «Ваші відмовки, що арбітр – жива людина, яка має право на помилку (які в основному вирішують результат матчу)вже всім добряче набридли…А як бути тисячам глядачів, десяткам футболістам і їх сім`ям, керівникам клубу які постійно страждають через такі ваші помилки???» – ставлять риторичне питання львівські фани.

Фото: Сайт ФК “Карпати” 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *