ОСТАННІ НОВИНИ

На сьогоднішню «Ніч у Львові» зареєструвалось максимальна кількість осіб

|

Лише на сьогоднішні безкоштовні  екскурсії «Ночі у Львові» вже зареєструвалося 2,5 тис. осіб. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

 «Це максимальна кількість людей, які можуть взяти участь у всіх екскурсіях та подіях сьогодні вночі. Акція користується популярністю, оскільки реєстрація тривала всього півдня – за цей час зголосилися максимальна кількість охочих. Серед них найбільше львів’ян. У суботу та неділю  очікуємо на гостей з України та з-за кордону», – зазначили у відділ промоції ЛМР.

Нагадаємо, впродовж 16, 17, 18 листопада осіння «Ніч у Львові» пропонує львів’янам відвідати понад 100 нічних екскурсій, театралізованих дійств, мистецьких перформансів у музеях, театрах, храмах, підземеллях, галереях та багато іншого.

Відвідувачі мають  змогу побачити нічний Львів з  вежі Ратуші та спуститися у її підвали, прогулятися підземеллями історичного центру, відчути таємничість нічного Личаківського цвинтаря, побачити вогняні дійства, відвідати нічні театральні вистави, концерти, виставки у галереях, проїхатися «Чудо-поїздом» та «Чудо-бусом», пізнати «Львів за бабці Австрії» із львовознавцем Ільком Лемком, відвідати нічну «Арену Львів», літературні читання, вуличний кінопоказ, ніч шопінгу, потрапити на Ніч джазу та Ніч смачного відеоарту та взяти участь у різноманітних майстер-класах.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *