ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський університет МНС став «Лідером національної освіти»

|

Львівський державний університет  безпеки життєдіяльності МНС  України був визнаний лідером  національної освіти за багаторічну  інноваційну педагогічну діяльність по модернізації освіти України. Про це інформує прес-служба Львівського державного університету БЖД МНС України.

Нагороду вручили на міжнародній виставці «Освіта та кар`єра – 2012» та виставці закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном», яка проходить 15-17 листопада 2012 року в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім». Навчальний заклад МНС також нагородили золотою медаллю у номінації «Інформаційні ІТ-технології у вищому навчальному закладі».

Нагадаємо, що на минулій виставці навчальний заклад нагородили золотою медаллю у номінації «Видання підручників та навчальних посібників нового покоління для профільних вищих навчальних закладів».

Виставка  «Освіта та кар’єра – 2012» на сьогоднішній день є найбільшим заходом в Україні, що присвячений вищій освіті в Україні та за кордоном та надає змогу всім бажаючим отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ. У виставці представлені більше 60 вузів з різних країн світу та понад 50 кращих українських виші.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *