ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові прикрили туристичних шахраїв

|

Слідчі Галицького райвідділу міліції порушили кримінальну справу проти власників туристичної агенції, які обдурили місцевих мешканців на майже 200 тисяч гривень. Про це інформує відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

У Львові чоловік з донькою організував підпільний туристичний бізнес. Обоє керували туристичною агенцією, яка продавала путівки. Шахраї брали гроші, але нічого не бронювали і коли туристи приїжджали по путівці відпочивати, на них ніхто не чекав.

До міліції обдурені львів’яни почали звертатись у середині серпня. Усі скаржились на одну і ту саму туристичну агенцію.

«Після того, як до нас почали надходити заяви, ми перевірили туристичну агенцію. З’ясувалось, що  власниками фірми є батько і його донька. Правда, назва агенції фігурує лише на вивісці, а документація вся на зовсім іншу фірму. У них колись справді була ліцензія на надання туристичних послуг, але вона закінчилась»,- розповідає Борис Лісковський, слідчий Галицького райвідділу міліції.

Ліцензії не мали, але й надалі надавали туристичні послуги. Так, шахраї заробили близько 200 тисяч гривень.  Однак після того як власники отримали гроші  і уклали договір вони забували про те, що обіцяли замовникам.

Проти 51-річного чоловіка та його 21-річної доньки вже порушили кримінальну справу. 

Фото: Flickr 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *