ОСТАННІ НОВИНИ

Митники запобігли контрабанді біжутерією

|

Цієї ночі працівники Служби боротьби з контрабандою Львівської митниці запобігли незаконному переміщенню через кордон великої кількості біжутерії. Про це інформує прес-служба Львівської митниці.

Так, громадянин України повертався з приватної поїздки з Республіки Польщі автомобілем «CRYSLER» через пункт пропуску «Шегині» митного поста «Мостиська». Для руху він обрав смугу руху спрощеного митного контролю «зелений коридор», сподіваючись швидко перетнути кордон. Однак під час візуального огляду автомобіля у митників виникла підозра щодо наявності в ньому товарів, заборонених або обмежених для ввезення на митну територію України. Транспортний засіб було виведено зі смуги спрощеного митного контролю та скеровано в бокс поглибленого огляду. І не даремно, адже у порожнині днища автомобіля митники виявили спеціально виготовлений тайник. У чотирьох спеціально виготовлених металевих шахтах було майже550 кгвиробів з металу. Зокрема там були: ланцюжки жовтого кольору різної товщини, довжини та візерунків, застібки до ланцюжків, а також вироби чорного кольору у вигляді кутників решіток валів тощо. Все це було закрито металевою пластиною та заднім бампером автомобіля.

За цим фактом, за ознаками ст. 471 Митного кодексу України, складено протокол про порушення митних правил. Оскільки громадянин намагався перевезти через кордон весь цей вантаж з приховуванням від митного контролю, використовуючи спеціально виготовлені тайники, товар та автомобіль вилучено до рішення суду.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *