ОСТАННІ НОВИНИ

У п’ятницю на Заході України без опадів

|

16 листопада на заході України хмарно з проясненнями, без опадів, місцями туман, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 0…-5 градусів, удень +3…+8 градусів, у Закарпатті до +11 градусів. Про це повідомляє Гідрометеорологічний центр.

У Карпатах без опадів, температура вночі -3…-8 градусів, удень +5…+10 градусів.

У Моршині без опадів, температура вночі -3…-5 градусів, удень +5…+7 градусів.

У Трускавці без опадів, температура вночі -3…-5 градусів, удень +5…+7 градусів.

У Сваляві без опадів, температура повітря вночі 0…-2 градуси, удень +6…+8 градусів.

У Києві хмарно з проясненнями, без опадів, вітер західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0…-2 градуси, удень +4…+6 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0…-5 градусів, удень +2…+8 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, без опадів, місцями туман, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 0…-5 градусів, удень +2…+8 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, місцями туман, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 0…-5 градусів, удень +2…+7 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, місцями туман, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 0…-5 градусів, удень +3…+8 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, місцями туман, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +2…-3 градуси, удень +7…+12 градусів.

У Ялті без опадів, температура вночі до +6 градусів, удень +9…+12 градусів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *