ОСТАННІ НОВИНИ

Банкам пригрозили позбавленням ліцензії за «приховану» валюту

|

За результатами перевірок, проведених Нацбанком України, до фінустанов, де будуть виявлені факти безпідставної відмови в продажу валюти фізособам у разі її наявності, застосовуватимуться жорсткі заходи впливу

Як повідомили «Коментарям» у НБУ, до банків-порушників застосовуватимуться санкції від штрафів до обмеження здійснення операцій за окремими пунктами генеральних ліцензій.

«Національний банк відслідковує відповідні випадки порушень і звертається до громадян з проханням повідомляти про них у територіальні управління НБУ або за телефоном 230-19-60», – повідомили в Нацбанку.

Як повідомляли «Коментарі», у вівторок, 13 листопада, міжбанківські торги валютою почалися продажами долара по 8,26 грн. і закрилися на рівні 8,32 грн., що є максимальним рівнем з 8 жовтня 2009 року.

Але вже 14 листопада після того, як, за інформацією сайту mezhbank.org.ua, після 10:30 на торги вийшов «банк, наближений до НБУ» з обмеженими доларовими інтервенціями по 8,25 грн./$, курс з 8, 31 грн./$ на момент відкриття, досягши піку в 8,34 грн. $, опустився до закриття до 8,27 грн./$.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *