ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція незаконно затримала громадських активістів

|

Міліція незаконно затримала активістів Демократичного Альянсу- батька й сина Романа і Назара Олексевичів, коли ті знімали на відео, як просто на дорозі беруть побори з підприємців. Про це у блозі на «Українській правді» написала журналістка Наталія Соколенко.
«Інформація від Романа Олексевича: “На дорозі біля м. Кам”янка-Бузька (Львівська обл.) працівники райавтодору разом з заступником РДА збирали побори з перевізників, що перевозили буряк. (Зупиняли, нібито, для перевірки). Зібрався обурений натовп. Назар Олексевич як журналіст та його батько Роман Олексевич знімали все на відео. Вони ж викликали міліцію, бо документів на здійснення перевірки ніхто не мав. Коли натовп розійшовся, міліціянти напали на Романа та Назара Олексевичів. Посвідчення журналіста лише розізлило міліціонерів, – каже Роман Олексевич. За його словами, його сину – Назару Олексевичу – заламували руки, били, побили відеокамеру. Співробітник ДАІ вихопив пістолет та погрожував вбити Назара» – пише Наталя Соколенко.
За її даними, Роман Олексевич опинився в лікарні, а його сина утримували насильно в міліцейському авто.
«Зі слів Назара, на нього постійно здійснювали психологічний та фізичний тиск. Лише випадково люди почули крики Назара та відбили його в міліції. Назар в шоковому стані. Його завезли до лікарні, але ні батька ні матір туди не допускали. Лише за допомогою громади Роману вдалось прорватися до сина. Зараз входи в лікарню перекривають 13!!!! міліціянтів. Ще чотирьох нарахували всередині. Крім того біля двох десятків підозрілих осіб спортивної статури крутяться поряд» – пише журналістка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *