ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада візьме під патронат фестиваль «Сурми звитяги»

|

Львівська обласна  рада візьме під свій патронат ХІІІ фестиваль дитячо-юнацького патріотичного мистецтва «Сурми звитяги». Про це інформує прес-служба Львівської обласної ради.

Як повідомив в. о. керуючого справами Львівської обласної ради Андрій Бондаренко, до голови Львівської обласної ради звернулися організатори фестивалю з проханням взяти під патронат Львівської обласної ради проведення фестивалю, а також посприяти в організації фінального гала-концерту у приміщенні Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Під час обговорення  було прийнято рішення підтримати проведення фестивалю, зокрема, фінального гала-концерту на сцені Львівської опери.

Нагадаємо, що дитячо-юнацький фестиваль патріотичного мистецтва  «Сурми звитяги» проводиться з метою  популяризації серед дітей та юнацтва найкращих зразків пісенної та мистецької спадщини Січового Стрілецтва, Української Галицької Армії, революційного підпілля ОУН та Української Повстанської Армії.

Тринадцятий рік поспіль  з обласного бюджету виділяються  гроші на проведення фестивалю.

Голова ГО «Сурми звитяги» Володимир Степанишин повідомив, що у цьогорічному фестивалі беруть участь понад 10 000 учасників. Відбіркові тури відбулися у Львові, у всіх районних центрах і містах обласного підпорядкування Львівської області, в Івано-Франківській, Тернопільській, Волинській, Вінницькій, Хмельницькій областях, а також у Харкові та Кривому Розі.

Найкращі твори та виступи переможців увійдуть до аудіоальбому.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *