ОСТАННІ НОВИНИ

“Братству” не дали встановити дошку Мазуркові на “Каравані”, ще й відлупцювали

|

Активісти партії “Братство” спробували встановити меморіальну дошку в пам`ять вбивці трьох охоронців Ярослава Мазурка у ТРЦ “Караван”, інформує ТСН, посилаючись на “Комсомольську правду в Україні”.

Братчики прийшли до входу в комплекс о 12.00, тримаючи в руках дошку з датою народження і смерті “караванського стрільця”, а також текстом: “У цьому магазині купував і стріляв неогайдамак Ярослав Мазурок”.

Шлях до будівлі їм перегородили десять співробітників міліції у формі і ще стільки ж міцних чоловіків у цивільному, більшість з яких були співробітниками “Каравану”. Зав`язалася бійка, яка тривала кілька хвилин. Після чого “меморіальну дошку” вихопив один з охоронців магазину і забрав у супермаркет. Міліціонери ще хвилин п`ять ганялися по парковці за “братчиками”. Одного з них скрутили і, одягнувши наручники, закинули до міліцейської машини. Решта розбіглися. Так, один із активістів повідомив, що співчуває сім`ям загиблих, але Мазурок, на їхню думку, “діяв, як нормальний українець, на якого тиснули охоронці і тепер вони будуть боятися без причини наїжджати на людей”.

Охоронці ж гіпермаркету кажуть, що разом з міліцією захищали приватну власність і перебували в шоці від такого нахабства і цинічності цих людей. Нагадаємо, вчора лідер “Братства” Дмитро Корчинський повідомив у коментарі ТСН, що партія має намір в “Каравані” встановити меморіальну дошку в пам`ять “неогайдамаки” Ярослава Мазурка.

Фото: МВС України 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *