ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком заборонив будівництво на Околичній,10

|

Виконавчий  комітет скасував наказ директора  департаменту містобудування щодо будівництва багатоквартирного будинку на вул. Околичній, 10, через невідповідність закону та виявлення порушень вимог містобудівної документації. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«У зв’язку з невідповідністю  наказу ст. 29 ЗУ «Про регулювання містобудівної  діяльності», а також у зв’язку  з тим, що будівництво ведеться із значними відхиленнями від погодженого проекту, виконком скасував наказ директора департаменту містобудування про будівництво багатоквартирного будинку з підземними автостоянками та реконструкцією існуючого двоповерхового житлового будинку на вул. Околичній, 10» – повідомила Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління. 

Наступної середи з приводу  цього будівництва відбудуться  громадські слухання.

«Я думаю, що в будь-якому  випадку треба зібрати людей, треба запросити ту людину, яка  пропонувала початок цих всіх робіт. По-перше, щоб люди висловили свої зауваження. Можливо, хтось не чув, щоб почув всі ці зауваження. Зустрічатись і говорити з людьми – це завжди корисно. Ми, так як і планували, проведемо громадські слухання, а за результатами громадських слухань, люди, які там живуть, переконаються, що це добра справа, або ж навпаки», – зазначив Олег Синютка, перший заступник міського голови Львова.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *