ОСТАННІ НОВИНИ

Школярі Львівщини відправились в «Молоду гвардію» освоювати «велику політику»

|

50 школярів Львівщини відправилось на відпочинок до Українського дитячого центру «Молода гвардія» в Одеській області на ХІІ тематичну зміну «Велика політика у світі дітей», яка триватиме до 3 грудня. Про це інформує прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Так, протягом 21 дня в межах зазначеної тематичної зміни з дітьми проводитимуться  заходи, спрямовані на формування активної життєвої позиції, розвиток лідерських якостей та набуття досвіду громадської роботи під час діяльності в органах дитячого самоврядування.

Із 50 дітей у віці від 8 до 16 років, що вирушили на оздоровлення, кожен з  районів представлений двома  дітьми. Путівки надано для дітей пільгових категорій, зокрема дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей, які перебувають на диспансерному обліку, дітей з багатодітних та малозабезпечених родин, переможців та лауреатів міжнародних та всеукраїнських дитячих конкурсів тощо.

Усі путівки для дітей Львівщини  виділені  Міністерством соціальної політики України, а їх 100% вартість оплачена за рахунок коштів Державного бюджету України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *