ОСТАННІ НОВИНИ

Під час побачення з коханою мешканець Сокальщини позбувся мотоцикла

|

Дільничні інспектори Сокальського райвідділу міліції затримали 17-річного юнака, який під покровом ночі викрав у однолітка мотоцикл. Однак довго тішитись  транспортним засобом підлітку не вдалось, інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

О восьмій вечора молодий чоловік прийшов у гості до коханої. Там і заночував. Та, коли вранці вийшов на вулицю, то був прикро вражений – мотоцикл, яким він приїхав на побачення зник безслідно.

Працівники міліції, до яких чоловік згодом звернувся по допомогу, встановили особу викрадача. Ним виявився учень випускного класу сільської школи цього ж району. Хлопчина ріс у неблагополучній сім’ї, доглядом за дитиною фактично займалась одна бабуся, яка, очевидно, не змогла дати собі ради з вихованням підлітка. Хлопець прекрасно розумів, що у найближчому майбутньому придбати власний транспортний засіб йому не по кишені. Тому, коли побачив припаркований мотоцикл поблизу багатоповерхівки, не довго думаючи завів двигун і хутко зник.

При затриманні підліток пояснив, що просто хотів мати такий самий мотоцикл. За свій вчинок хлопець буде відповідати по-дорослому, адже на даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. За грати він може потрапити на п’ять років.

Фото: Shutterstock

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *