ОСТАННІ НОВИНИ

Судді ставляться до «Карпат» упереджено - Кополовець

|

Півзахисник львівських “Карпат” Михайло Кополовець після гри з “Металістом” емоційно прокоментував суддівство у чемпіонаті України, повідомляє ТСН. Футболіст залишився незадоволеним двома епізодами матчу. На 40-й хвилині стався спірний епізод, коли м`яч після пострілу Штіліча влучив в руку Березовчуку в межах штрафного майданчику. Тоді свисток Віктора Швецова промовчав. А на 90-й хвилині Штіліч отримав пряме вилучення.

“Якщо ви не помітили, судді кожну гру упереджено судять. У нас 6-7 ігор – вилучення. Що роблять з “Говерлою”? Просто ставлять пенальті на “лівому” місці. Це просто свавілля! Суддівське свавілля! У наші ворота щоразу пенальті, вилучення… Якщо ми вам так не потрібні у вищій лізі, грайте: “Металіст”, “Дніпро”, “Динамо”. Грайте самі, без нас”, – заявив Кополовець в інтерв`ю телеканалу “2+2”.

За словами футболіста і до матчу було зрозуміло, що судді будуть симпатизувати харків`янам. “Команда відіграла важливі ігри, втомилася. Зараз буде грати з “Байєром”, треба відпочити. Зрозуміло, що судді будуть симпатизувати. Грайте собі п`ять команд – свій регіон. Нащо мучити команди, нащо знущатися? У нас є діти, сім`ї, які за нас переживають. Просто знущаються над футболом ці судді. 90-а хвилина – для чого вилучення? Каже, нецензурна брань. “Металіст” матюкається, кричить – нічого. А нашим – будь-ласка! Без шансів. Можна в Харків і не їхати”, – підсумував Михайло.

Нагадаємо, що матч “Металіст” – “Карпати” завершився з рахунком 2:1. Крістальдо оформив дубль. А Кополовець став автором єдиного гола за “зелено-білих”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *