ОСТАННІ НОВИНИ

Оприлюднено "чорний список" неякісних ковбас

|

Державна інспекція України з питань захисту прав споживачів оприлюднила результати проведених експертиз ковбасних виробів. Інформацію про це розміщено у відповідному документі, передає УНН.
До “чорного списку” виробників та продуктів потрапили сардельки курячі в/г від МПЗ “Ковбаси Камо”, сосиски варені вищого сорту “Вершкові” “Ятранчик” вагові від ТДВ “М’ясокомбінат “Ятрань”, ковбаса варена в/г “Лікарська” від ТОВ “М’ясопереробна фабрика “Фаворит-Плюс”, ковбаса варена “Любительська” вищий сорт вагова  та ковбаса варена “Лікарська” від ТОВ “Глобинський м’ясокомбінат”, ковбаса варена “Любительська” в/г ТМ “ФАРРО” від ВАТ “Кременчукм’ясо”, ковбаса варена “Столична” від  ВАТ “Кременчукм’ясо”.
За даними держаної інспекції не відповідають нормативним даним деякі ковбаси напівкопчені. Такими є: ковбаса “Московська” від ТОВ “Глобинський м’ясокомбінат”, ковбаса “Дитячий сервелат” 1 гат від ЗАТ “Комплекс Безлюдівський м’ясокомбінат”, ковбаса варено-копчена “Московська”, в/г, ТМ “Скворцово”, ковбаса варено-копчена “Московська” в/г від ТМ “Тульчин”, ковбаса варено-копчена “Московська” та напівкопчена “Дрогобицька” від в/г ТМ “АЛАН”,  ковбаса “Московська” варено-копчена в/с від ТОВ “Роганський м’ясокомбінат”.
Серед продуктів зі свинини не відповідає вимогам – Балик “Дарницький” ТОВ “Глобинський м’ясокомбінат”, а також “Шинка” копчено–варена 1 гат. “Свинна “Екстра” ФОП Ковінько В.Ю.

 

Фото: Михайло Дашкович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *