ОСТАННІ НОВИНИ

ІДС розповість про рейдерське захоплення у понеділок

|

Представники IDS Group Ukraine наступного понеділка проведуть у Києві прес-конференцiю, під час якої розкажуть медіа про спробу рейдерського захоплення Миргородського, Моршинського та Трускавецького заводiв мiнеральних вод. Про це повідомляє “Обком”
Участь у прес-конференції візьмуть консультант стратегії IDS Group Ukraine Микола Кміть та член ради директорiв IDS Borjomi International Жак Флерi.
“Найбiльший виробник мiнеральних питних вод в Украiнi компанiя IDS Group Ukraine заявляє, що при пiдтримцi мiсцевих податкових органiв та судiв вiдбуваэться спроба рейдерського захоплення активiв компанii. Наразi уже заблокована робота заводiв у Миргородi та Моршинi, ведуться обшуки у примiщеннях компанii та домiвках керiвникiв пiдприємств. Компанiя вимагає вiд Президента України Вiктора Януковича, Прем`єр-мiнiстра Миколи Азарова та Голови Державної податковоi служби України негайно втрутитись у ситуацiю i припинити свавiлля контролюючих структур.
Водночас Податкова служба у Львівській області відмовляється від будь-яких коментарів з цього приводу, посилаючись на те, що триває слідство. Натомість у прес-службі прокуратури Львівської області повідомили, що українські правоохоронні органи вокнують міжнародне правовое доручення “компетентних” органів РФ. Це доручення надійшло в ГПУ, а відтак прокуратура передала це в Державну податкову службу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *