ОСТАННІ НОВИНИ

Садовому запропонували протестувати шкарпетки львівського виробника

|

Під час зустрічі з міським головою Львова Андрієм Садовим виконавчий директор ЗАТ «Українська панчішна компанія» Орися Семенюк подарувала меру декілька пар  шкарпеток, що виготовляють на цьому підприємстві, аби він, так би мовити, власноніж протестував цей продукт.

Як зазначила О. Семенюк, всю шкарпетко-панчішну продукцію випробовують самі працівники підприємства. Вони одягають їх на роботі і про будь-який брак чи дискомфорт повідомляють розробникам. Навіть сама виконавчий директор зараз була вдягнена у львівські шкарпетки.

«Перш ніж запустити у виробництво будь-яку модель, новий вид продукції, вони тестуються: носять від керівника і до механіка. Я навіть сьогодні у своїх. То навіть сам принцип такий – всі наші люди повинні ходити у наших виробах. Ми тестуємо і даємо рекомендації що не так. Ми почали робити дитячі колготки, то тепер діти наших працівників приходять сюди і ми на них випробовуємо» , – розповіла Орися Семенюк.

Натомість мер Львова зазначив, що вже знайомий з продукцією львівського підприємства, бо і в його шафі є пара їхніх шкарпеток.

«Я минулої зими купував чоловічі зимові шкарпетки марки «Акцент» (одна з марок «Української панчішної компанії» – ред.). Вони достатньо хороші», – запевнив А. Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *