ОСТАННІ НОВИНИ

У новому парламенті кожен п`ятий нардеп від Партії регіонів має родичів у владі

|

Кожен п`ятий нардеп від Партії регіонів у парламенті нового скликання має близькі родинні зв`язки у владі, пише журнал “Корреспондент”.

За списками ПР, а також по мажоритарних округах у парламент 7-го скликання увійшли: син Президента – Віктор Янукович-молодший, син прем`єр-міністра – Олексій Азаров, син Генерального прокурора – Артем Пшонка, сестра глави Адміністрації Президента – Юлія Льовочкіна, брати Клюєви – Андрій та Сергій, брати Васильєви – Геннадій та Олександр, Сергій Кацуба, заступник голови правління НАК Нафтогаз України і його батько Володимир Кацуба, Юхим Звягільський і його зять Володимир Вечерко. Крім того, за мажоритарними округами до парламенту потрапили: чоловік Інни Богословської – Володимир Мельниченко, чоловік Вікторії Джарти, заступника голови Госпсуду – Валерій Омельченко, чоловік Галини Гереги, секретаря Київської міськради Олександр Герега.

Автор статті також знайшов більше 20 родинних зв`язків новообраних нардепів від ПР з депутатами міських і обласних рад.

Видання відзначає, що рідня в парламенті нового скликання буде не тільки у нардепів ПР, але і в опозиції.

У Верховну раду обрали нардепами лідера ВО” Свобода ” Олега Тягнибока і його брата Андрія Тягнибока. За мажоритарними округами в Закарпатській області також увійшли брати Балоги: міністр МНС Віктор Балога, його брат Павло Балога, їхній двоюрідний брат Василь Петьовка. Не пройшов до парламенту лише Іван Балога, він програв вибори, але залишився депутатом Закарпатської облради.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *