ОСТАННІ НОВИНИ

Місто Кам’янка-Бузька визнано центром економічного розвитку Надбужанщини

|

У рамках Проекту «Сталий розвиток малих міст Львівської області», що реалізовується Громадською організацією “Інститут врядування”, за сприяння Фонду Ганса Зайдена у м. Кам’янка-Бузька відбулися муніципальні слухання на тему “Кам’янка-Бузька – центр економічного розвитку Надбужанщини”. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Основною метою муніципальних слухань було ознайомити громадськість, потенційних інвесторів, працівників іноземних представництв, народних депутатів та керівників підприємств з Концепцією сталого розвитку міста Кам’янка-Бузька.

Слухання відбулися за участю представників місцевих органів влади, керівників асоціативних об’єднань підприємців, представників агенцій регіонального розвитку області, уповноважених іноземних представництв.

Серед питань, які розглянуті на слуханнях, були питання щодо концептуального бачення соціально-економічного розвитку територіальної громади, розробки інвестиційної візитки міста Кам`янка-Бузька та концепції його розвитку, а також ролі проекту “Сталий розвиток малих міст Львівської області” у цих процесах, формування бізнес клімату за принципом “сьогодні та завтра” тощо.

Велику зацікавленість до муніципальних слухань виявили іноземні гості, які охоче поділилися власним досвідом та своїми напрацюваннями.

Так, директор управління розвитку міста Ріхард Мисль (м. Кемптен Земля Баварія ФРН), представив цілі та завдання партнерського проекту між Лейпцігською торгово-промисловою палатою та структурами малого і середнього бізнесу в Україні.

Богуслав Красуцкі, бургомістр міста Срьода Шльонська Республіка Польща, партнер міста Кам`янка-Бузька поділився досвідом управління містом та підходами у залученні інвестицій та розвитку малого бізнесу.

Перед учасниками слухань виступив виконавчий директор Львівського регіонального відділення Асоціації міст України Василь Абаімов, який ознайомив з досвідом роботи органів влади міста Славутич у підтримці підприємницьких структур та малого бізнесу.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *