ОСТАННІ НОВИНИ

Відбитки пальців Мазурка і знайденого тіла збіглися - МВС

|

Відбитки пальців рук виявленого вчора в Києві тіла загиблого від вогнепального поранення голови чоловіка збігаються з відбитками пальців з місця вбивства охоронців ТРЦ «Караван», інформує УЗГ Міністерства внутрішніх справ України.

Як вказано в повідомленні міністерства, на місці події слідчо-оперативна група встановила, що у загиблого чоловіка є вогнепальне поранення правої скроні.

«У кишені штанів правоохоронцями виявлено паспорт громадянина України на прізвище Мазурок Ярослав Теодозієвич, 13.06.1974 року народження, технічний паспорт на мотоцикл «Ява», водійське посвідчення на ім´я Мазурка Я.Т., довідку про ідентифікаційний код на ім´я Мазурка Я.Т» , – йдеться в повідомленні.

«На місці події знайдені також револьвер-наган «ЯП 165 П» з одного стріляної гільзою в барабані. Згідно з результатами первинного дослідження цей револьвер перероблений в нарізну вогнепальну зброю і придатний для стрільби», – відзначили в МВС.

«Перевіркою криміналістичних обліків встановлено, що відбитки пальців рук загиблого, виявленого 07.11.2012 в лісопарковій зоні, ідентичні слідам пальців рук, взятих під час огляду місця події – вбивства охоронців ТРЦ «Караван», – йдеться в повідомленні.

Також в МВС зазначили, що наразі в рамках розслідування проводиться «комплекс слідчо-оперативних заходів для встановлення всіх обставин загибелі чоловіка, в тому числі й місць укриття підозрюваного після вчинення злочину».

Як повідомлялося раніше, 26 вересня, близько 15:00 в столичному ТРЦ «Караван» невідомий розстріляв чотирьох охоронців, троє з яких загинули на місці, а четвертий у важкому стані був доставлений у лікарню.

Керівництво гіпермаркету оголосило про нагороду в 100 тис. грн за інформацію про можливе місцезнаходження вбивці.

5 жовтня в МВС заявили, що встановили особу підозрюваного. Ним виявився уродженець Львівської області Ярослав Мазурок 1974 року народження, який тривалий час проживав у Києві. Відеозапис розстрілу, зроблений камерами спостереження гіпермаркету, з´явилася в інтернеті.

 

Фото: МВС України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *