ОСТАННІ НОВИНИ

Набори канцтоварів подарують дітям з багатодітних родин Львівщини

|

У Львівській  області триває реалізація обласної соціальної Програми покращення соціального захисту багатодітних сімей Львівщини, в яких виховується четверо та більше дітей. У рамках реалізації цієї програми у 2012 році понад 12 тисяч школярів отримають набори з зошитів, ручок, циркуля та папки-конверту. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

На виконання п. 13 Обласної соціальної Програми покращення соціального захисту  багатодітних сімей Львівщини на 2008 – 2015 роки, за підсумками громадських консультацій управління з питань сім’ї та молоді облдержадміністрації закупило набори канцелярських товарів для школярів з багатодітних сімей.

Для вручення канцелярських наборів дітям зазначеної категорії у районах області, з 31 жовтня до 2 листопада управління з питань сім’ї та молоді облдержадміністрації передало канцтовари керівникам відділів сім’ї та молоді райдержадміністрацій для подальшого їх отримання школярами протягом листопада 2012 року. Передача була здійснена на підставі попередньо отриманих списків, затверджених керівниками відділів сім’ї і молоді та освіти райдержадміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення.

Канцтовари дітям з багатодітних сімей Львова вручатимуться впродовж 12-20 листопада 2012 року представниками управління з питань сім’ї та молоді облдержадміністрації, службою у справах дітей облдержадміністрації та обласним центром соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді.

З метою реалізації даної програми та закупівлі якісних канцтоварів для потреб дітей різного шкільного віку, управління з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації провело в червні 2012 року громадські слухання, в межах яких було погоджено закупівлю наступних товарів:

– зошити (в тому числі в клітинку на 24, 36, 48, 60 аркушів та лінійку на 24 аркуші);

– ручки (в тому числі, фіолетового, синього, червоного та чорного чорнила);

–    інше (циркулі, папки-конверти).

За результатами конкурсних торгів було здійснено закупівлю:

– 417 тисяч зошитів, в тому числі: 105 тисяч зошитів в клітинку на 24 аркуші, 80 тисяч зошитів в клітинку на 36 аркушів, 70 тисяч зошитів клітинку на 48 аркушів, 55 тисяч зошитів в клітинку на 60 аркушів та 107 тисяч зошитів в лінійку на 24 аркуші;

– 100 тисяч ручок, в тому числі: 50 тисяч фіолетового чорнила, 30 тисяч синього чорнила, 10 тисяч чорного чорнила та 10 тисяч червоного чорнила.

– 12 150 циркулів та 12 150 папок-конвертів (з розрахунку по одному на кожну дитину).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *