ОСТАННІ НОВИНИ

Контрабандистам не допоміг ні тепловізор, ні GPS

|

Учора прикордонний наряд відділу «Смільниця» Мостиського загону затримав 2 порушників, які виявилися громадянами Польщі, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України. Вони намагались перемістити на другий бік кордону контрабандні сигарети.

Для встановлення обставин правопорушення затриманих громадян доставили до прикордонного підрозділу. З`ясувалося, що 20-річні поляки вчора, в якості пасажирів, перетнули кордон в одному з пунктів пропуску. Порушники повідомили, що в подальшому в одному з магазинів поблизу кордону придбали сигарети українського виробництва. Тютюнові вироби вони хотіли переправити в Польщу. Щоб реалізувати свої незаконні наміри, молодики ретельно підготувались. Для цього прихопили з собою систему навігаційного зв’язку марки «Беккер», мінітепловізійний пристрій марки «Флір», а також ксерокопію карти українсько-польського прикордоння. Проте технічна оснащеність порушників їм не допомогла, неподалік кордону їх затримали.

Наразі поляків притягнуто до адміністративної  відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону України. Їх подальшу долю буде вирішувати суд.

 Фото: DPK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *