ОСТАННІ НОВИНИ

За тиждень міліція Львівщини затримала 11 неповнолітніх

|

Працівники міліції Львівщини підбили підсумки проведення профілактичних заходів «Канікули». Як наслідок – четверо дітей відправили до притулків. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Сім днів «законного» відпочинку від навчання школярі Львівщини прийняли на «ура». Зазвичай для дітлахів це час, який можна провести не тільки із користю, як під час навчання, але і з задоволенням. Адже не потрібно вранці прокидатись, можна досхочу переглядати телепередачі, і, звісно, прогулюватись із друзями скільки цього душа забажає.

Проте, окремі представники молодого покоління надають перевагу зовсім не дитячим забавам. Чомусь підлітки намагаються чимшвидше стати дорослими, а куріння тютюнових виробів та розпивання спиртних напоїв – це саме те, що з дитячої точки зору робить їх такими.

Таким чином «подорослішали» за тиждень канікул троє підлітків, яких притягнуто до адміністративної відповідальності за куріння та споживання алкоголю. Зафіксовано також один випадок, коли дитину довели до стану алкогольного сп’яніння. Ще трійко діток розважались тим, що вчиняли дрібні хуліганства.

Не завжди вину за поступок можна перекладати на дитину. На жаль, непоодинокі випадки, коли з малечею просто нікому займатись, приділити увагу та пояснити бодай елементарні норми поведінки у суспільстві. Протягом семи днів за безвідповідальне ставлення до виховання своїх нащадків притягнуто до адміністративної відповідальності 25 батьків.

З метою профілактики негативних явищ та попередження злочинів, працівниками служби кримінальної міліції у справах дітей перевірено 284 неповнолітніх, які перебувають на обліку в органах внутрішніх справ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *