ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Короленка відкриють 26 листопада

|

Ремонт вул. Короленка триватиме до 17 листопада, відкриття ж вулиці заплановане 26 листопада. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, для проїзду транспорту перехрестя вул. Смольського – Короленка закрили 6 листопада.

«Перекладено 900 кв.м. дорожнього покриття. У вартість цих робіт входить корито, основа з піску, основа щебенева, перекладка бруківки, також ми переставили бордюри. Замінили 9 газових входів, поміняні всі водопровідні приєднання, влаштували два каналізаційні колодязі, 2 пари дощоприймачів. Також поставлені міськими електромережами резервні футляри в 4 місцях», – начальник відділу комунального господарства Личаківської РА Юрій Равлик.

Роботи планують закінчити до 17 листопада, бруківка має вистоятись до 26 листопада, тоді й відкриють вулицю для руху транспорту. Директор компанії-підрядника переконує, що погодні умови не зашкодять закінчити роботи.

«Ми вже призвичаїлись  до цих умов. Кожного року працюємо до 25 грудня, тому ще жодного разу погодні умови нам не шкодили настільки, щоб зупинити роботи», – Андрій Кухтицький, директор компанії-підрядника «Гарант-Спецбуд».

Цього року це останній об’єкт, який заплановано відремонтувати у Личаківському районі.

«До кінця року не заплановано більше нічого. Це остання  вулиця, на якій проводяться роботи. В середньому 5 млн грн. виділено на поточний ремонт вулиць, що були в цьому році зроблені», – начальник відділу комунального господарства Личаківської РА Юрій Равлик.

Нагадаємо, окрім  ремонту вул. Короленка, протягом цього  року в Личаківському районі відремонтували вул. Архипенка, Пекарську, Голинського та вул. Кутову. У Галицькому районі ремонтували 5 вулиць: Ляйнберга, Коперника, Винниченка, Тарнавського та площу Святого Теодора.  Вулицю Городоцьку на ділянці біля вокзалу, вул. Широку та міжквартальний проїзд на вул. Виговського 55,57,59 реконструювали у Залізничному районі міста. На Сихові відремонтували вул. Пимоненка та Навроцького, Скрипника, Хуторівку та проспект Червоної калини. Дві вулиці цього року відремонтували у Шевченківському районі – Жовківську та Бетховена, а також у Франківському – вулиці Залізняка та Коновальця. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *