ОСТАННІ НОВИНИ

У Страдчі діти викрадали пожертви з храму і обмінювали їх на солодощі

|

Двоє неповнолітніх крадіїв неодноразово обкрадали Храм Успіння Пресвятої Богородиці, що у селі Страдч Яворівського району. Про це інформує відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Так, ці діти тричі викрадали з Храму Успіння Пресвятої Богородиці пожертви парафіян. Останній злочин неповнолітні зловмисники скоїли одразу після Служби Божої. Вірні щойно почали виходити з Храму, а тому і не одразу помітили, як  двоє дітей підійшли до дерев’яної скарбнички, звідки поцупили 600 гривень.

Як розповіла старший інспектор Яворівського райвідділу капітан міліції Галина Мрочко, про крадіжку грошей співробітників райвідділу міліції повідомив парох церкви. Він просив вжити заходів до невідомих осіб, які після закінчення Богослужіння скоїли крадіжку грошей.

На місце події виїхали працівники міліції. Відтак неповнолітніх крадіїв затримали «за гарячими слідами».

Як з’ясували правоохоронці, викрадали пожертви 13-річний та 16-річний жителі Яворівського району. Так, під час першої крадіжки вони проникли у храм і, зламавши дерев’яну скриньку для пожертв, викрали 200 гривень. Вдруге діти проникли у каплицю «Чотирнадцята стація Гробу Господнього», звідки забрали 25 гривень.

Викрадені гроші неповнолітні обмінювали на солодощі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *