ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція злетілася на Майдан розбороняти «Свободу» і комуністів

|

На центральних вулицях Києва, на виході з метро «Хрещатик», у підземному переході і в кожному дворі, прилеглому до центральних вулиць, наразі розташувалися кілька сотень правоохоронців

Як передає кореспондент «Коментарів», на вул.Прорізній і Пушкінській, розмістилися шість автобусів «Богдан», а також «гармошка»-Ікарус з написом «міліція». Правоохоронці в повному обмундируванні – у бронежилетах, шоломах і наколінниках – переміщаються групами по 5-6 осіб.

Разом із тим кілька десятків представників Всеукраїнського об’єднання «Свобода» зібралися в центрі Києва на Майдані Незалежності, щоб проконтролювати законність проведення комуністами своєї акції.

«Наразі ми тут не проводимо політичну акцію – ми просто зібралися тут для того, аби проконтролювати законність, для того, щоб комуністи не пішли по Хрещатику, як вони зробили це минулого року», – повідомив «свободівець» Андрій Іллєнко.

За його словами, якщо представники Компартії вирішать піти Хрещатиком, «Свобода» «вимагатиме відновити законність».

Як повідомляли «Коментарі», 7 листопада, з нагоди 95-ї річниці Великої Жовтневої соціалістичної революції Київський міський комітет Компартії України проведе святкову демонстрацію.

Разом із тим у ВО «Свобода» заявили, що о 9:00 на Майдані Незалежності представники партії проведуть акцію пам´яті жертв «комуністичного окупаційного режиму», а представники ВО «мають намір не дати комуністам пройти Хрещатиком».

Нагадаємо, раніше Окружний адмінсуд м. Києва заборонив проведення будь-яких масових заходів, крім державних, у центральній частині міста до 12 листопада включно.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *