ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця року міський електротранспорт облаштують GPS-пристроями

|

Міський електротранспорт до кінця року облаштують навігацією. Як розповів Арсен Куртяк, фахівець-аналітик ЛКП «Львівелектротранс», наразі підприємство веде переговори з фірмою щодо підписання договору про придбання пристроїв навігації. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«До кінця року ми плануємо встановити навігаційні пристрої на усіх діючих трамваях та тролейбусах. Вже зараз облаштовано GPS на 35 трамваях. Їхню роботу можна відстежувати з допомогою спеціального програмного забезпечення. Також вже розроблено функціонал системи для диспетчерів депо, центральних диспетчерів, служби руху, нарядчиків. Однак, система, встановлена на цих 35 трамваях – тестова. Ми вдосконалюємо програмне забезпечення під наші потреби. Саме системна частина є важливішою, ніж безпосередньо встановлення пристроїв в машинах, адже потрібно прорахувати та передбачити усі параметри.

Облаштування електротранспорту навігацією – це проект, розрахований на перспективу», – розповів Арсен Куртяк.

Зараз ЛКП «Львівелектротранс» працює над підписанням договору з фірмою і вже з наступного тижня планується отримання першої партії навігаційних пристроїв. Потреба у встановленні навігації станом на зараз – 105 одиниць рухомого складу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *