ОСТАННІ НОВИНИ

Проти податківців Львівщини цьогоріч порушили 5 кримінальних справ

|

З початку року  на Львівщині до дисциплінарної відповідальності притягнуто 106 податківців. Таким є результат проведених цьогоріч відділом внутрішньої безпеки при ДПС у Львівській області 237 профілактичних заходів, 156 службових перевірок та розслідувань, інформує прес-служба ДПС у Львівській області.

Ще 18 працівників податкової служби Львівщини звільнено з роботи.

За результатами розгляду наявних матеріалів порушено 5 кримінальних справ та складено 2 протоколи про адміністративне корупційне правопорушення. Виявлено 4 випадки порушення вимог чинного податкового законодавства з боку працівників податкової служби, в результаті чого донараховано 4,35 млн. гривень та стягнуто до бюджету 1,91 млн. гривень.

Додамо, повідомити відділ внутрішньої  безпеки при ДПС у Львівській області про неправомірні дії  або бездіяльність, факти корупції та зловживання службовим становищем працівниками органів ДПС, в тому числі податкової міліції, можна  за телефонами 297-36-09, 297-39-56 або у письмовому вигляді на адресу: 79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, відділ внутрішньої безпеки при ДПС у Львівській області УВБ ДПС України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *