ОСТАННІ НОВИНИ

До дня української мови тисячі студентів змагатимуться в "Ерудит"

|

10 листопада 2012 року у Львові розпочнуться відбіркові студентські турніри з україномовного релізу настільної гри “Scrabble”, відомої також як “Ерудит”. Як повідомляють співорганізатори, Молодіжне об’єднання “ГРАНІТ”, в рамках турнірів понад 15 000 студентів змагатимуться за звання найрозумніших, найкреативніших та найвинахідливіших знавців української мови. Турніри відбуватимуться на базі 6 провідних ВНЗ Львова та Міського палацу культури ім. Г.Хоткевича,  участь у турнірах безкоштовна.

“Щоб взяти участь у турнірі необхідно бути студентом будь-якого вищого навчального закладу І-ІVрівнів акредитації, сформувати команду від 2-х до 4-х осіб та зареєструватись на сайті турніру www.scrabble-ua.com – коментує один з організаторів, Роман Петричкович – Учасники турніру зможуть довести, що студент – це розумна, інтелігента людина, яка знає та поважає рідну мову, а також вміє весело проводити час. Адже розумним бути вигідно!”

На всіх учасників чекають подарунки від ТМ Scrabble, а на переможців – цінні призи, у тому числі планшети та грошові винагороди.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *