ОСТАННІ НОВИНИ

Андрій Лопушанський привітав Андрія Тягнибока з перемогою у 125 виборчому окрузі

|

Андрій Лопушанський привітав брата лідера ВО «Свобода» Андрія Тягнибока з перемогою у 125 гірському виборчому окрузі на Львівщині і побажав гідно представляти інтереси мешканців Прикарпатського краю. Про це інформує прес-служба кандидата в депутати А.Лопушанського.

Подаємо текст листа повністю:

«Шановний Андрію Ярославовичу, 28 жовтня відбулись вибори до Верховної Ради України, на яких Ви отримали нелегку перемогу. З особистого досвіду знаю, що ця виборча кампанія була нелегкою і супроводжувалась постійним поширенням різного роду матеріалів з метою дискредитації опозиційно налаштованих кандидатів. І я радий, що нам з Вами вдалось вистояти у цьому нелегкому бою з несправедливістю та брехнею, а провладні кандидати-самовисуванці не пройшли до парламенту.

Наш Прикарпатський край вже 10 років не має свого представника у Верховній Раді, який би працював задля вирішення гострих та нагальних проблем. Сподіваюсь, Ви станете тією людиною, яка на законодавчому рівні зможе не лише гідно представляти наш гірський край, а й на практиці сприятиме вирішенню проблем безробіття та бездоріжжя, які є найбільш болючими сьогодні.

Ви знаєте, що я є засновником соціальної програми «Народний Адвокат Прикарпаття», згідно якої  у кожному з міст нашого краю працюють громадські приймальні, де фахові юристи надають безкоштовну юридичну допомогу кожному охочому. Ця соціальна програма не припинятиме своєї діяльності, водночас сподіваюсь, що Ви, як народний депутат, долучитесь до роботи громадських приймалень і вирішуватимете звернення моїх земляків у Верховній Раді.

Бажаю Вам наснаги до нелегкої праці, сили духу та великих звершень на благо мешканців Прикарпаття та всієї України.

Слава Україні!

З повагою, Андрій Лопушанський»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *