ОСТАННІ НОВИНИ

Львів`яни увійшли до числа призерів гірських автоперегонів

|

В суботу на Верецькому  перевалі у Сколівському районі  відбувся останній  у цьому році VII етап чемпіонату  України з гірських автоперегонів  «Львівська брама». Про це інформує прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

В автоперегонах взяли участь 16 екіпажів з Дніпропетровської, Закарпатської, Київської, Львівської, Івано-Франківської областей та Києва.

У класі автомобілів А2 (автомобілі з об’ємом мотора 1600 см. куб.) перемогу виборов Юрій Лепьохін з Івано-Франківської області, друге місце здобув Маркіян  Клименко – представник Львівщини, а третє місце також за представником Прикарпаття Сергієм Жолинським.

У класі автомобілів А3 (автомобілі з об’ємом мотора 2000 см. куб.) перемогу виборов Вадим Єрохін з Києва, друге місце здобув Сергій Чекан з Київської області, третє місце посів Степан Німець із Закарпаття.

У класі автомобілів А 4 (автомобілі з об’ємом мотора 3500 см. куб.) перемогу здобув Іван Остапченко з Києва, друге  місце виборов Олександр Решетілов  з Дніпропетровщини, третє місце посів Михайло Серветник із команди Львівської області.

У загальному заліку призові місця  залишилися за переможцем і призерами  класу А4.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *